woensdag 28 januari 2009

Kaat's eerste

Het is alweer een poosje geleden dat Kaat tijdens een heel regenachtige vakantie, op het mededelingenbord van de camping waar ze verbleef, een briefje geprikt zag zitten. Of er ook mensen waren die aan een workshop vilten wilden meedoen.
In eerste instantie zag ze daar niet zo'n heil in, kreeg een beetje een macramé-gevoel ervan, dat had ze allemaal al eens eerder meegemaakt... Maar toen ze nog eens goed nadacht, besefte Kaat dat het nog steeds regende en dat ze wel weer een nieuw boek kon pakken uit de voorraad, maar waarom niet eens gek doen en aan iets heel anders beginnen?
En zo schreef ze in voor de workshop, mocht tussen de wolletjes kleuren uitkiezen die ze wilde gebruiken en een zijden sjaal die ze zou gaan bewerken. Het werd een heel gezellige middag, met een hoop lachen, kletsen en thee. Maar er werd ook gewerkt of misschien moet ik zeggen gevilt.
En dat resulteerde in de sjaal op de foto's.

Na nóg een keer zo'n workshop, raakte Kaat besmet met het viltvirus en gezien het aantal foto's op deze weblog is ze er nog niet vanaf!

Geen opmerkingen: